za:media GmbH
Goethestraße 16a
68161 Mannheim

Telefon: +49 162 38072677
E-Mail: info@zamedia.de

Geschäftsführer: Qamar Zaman, Sherry Kizhukandayil

Registereintrag

Eingetragen im Handelsregister
Beim Registergericht: Amtsgericht Mannheim
Unter der Registernummer: 712711

Umsatzsteuer-Identifikationsnummer gemäß §27a Umsatzsteuergesetz: DE 279261843

Răspunderea pentru conținut

În calitate de furnizor de servicii, suntem responsabili pentru propriul conținut din aceste pagini, în conformitate cu legile generale, în conformitate cu secțiunea 7 (1) TMG. Conform §§ 8-10 TMG, noi, ca furnizor de servicii, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile terțelor transmise sau stocate sau să investigheze circumstanțele care indică o activitate ilegală.

Obligațiile de a elimina sau bloca utilizarea informațiilor în conformitate cu legile generale rămân neafectate. Cu toate acestea, răspunderea în această privință este posibilă numai din momentul în care suntem conștienți de o încălcare legală specifică. Imediat ce vom lua cunoștință de astfel de încălcări, vom elimina imediat acest conținut.

Răspundere pentru legături

Oferta noastră conține link-uri către site-uri web externe ale terților, asupra cărora nu avem nicio influență. Din acest motiv, nu putem accepta nicio răspundere pentru acest conținut extern. Furnizorul respectiv operatorul paginilor este întotdeauna responsabil pentru conținutul paginilor legate. Paginile legate au fost verificate pentru posibile încălcări legale la momentul creării linkului. Nici un conținut ilegal nu a fost perceput la momentul creării linkului.

Un control permanent al conținutului paginilor asociate nu este rezonabil fără dovezi concrete ale unei încălcări. De îndată ce vom lua cunoștință de încălcări legale, vom elimina imediat aceste legături.

Drepturi de autor

Conținutul și lucrările pe aceste pagini create de operatorul site-ului sunt supuse legislației germane privind drepturile de autor. Duplicarea, editarea, distribuția și orice fel de utilizare în afara limitelor dreptului de autor necesită acordul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestei pagini sunt permise numai pentru utilizare privată, non-comercială.

În ceea ce privește conținutul de pe această pagină nu a fost creat de operator, drepturile de autor ale terților sunt respectate. În special, conținutul terților este marcat ca atare. Dacă totuși ați luat cunoștință de încălcarea dreptului de autor, vă rugăm să ne informați. Imediat ce vom lua cunoștință de încălcările legale, vom elimina imediat acest conținut.